Loizos krispiga halloumiburgare

Härliga, saftiga halloumiburgare är bland det bästa Loizos vet. Krispigt bröd, stekt halloumi och massor av goda smaker. OPA!

Ingredienser

  • 1 pkt Fontana Halloumiburgare eko
  • Fontana Hummus chili
  • Fontana Bruschetta kronärtskocka
  • ½ röd lök
  • 1 tomat
  • 4 rostade brödskivor

Gör så här

Hetta upp en stekpanna och stek halloumiburgarna på medelvärme i 1–2 minuter på varje sida så de får fin färg och är varma och mjuka hela vägen igenom. Rosta bröden och dela dem på diagonalen. Bred röror (Fontana Hummus chili och Fontana Bruschetta kronärtskocka) på bröden, både botten och lock. Skiva tomaterna och rödlöken och fördela dem på hälften av bröden. Lägg en skiva haloumi på varje och toppa med resten av brödskivorna.

Produkter i detta recept

Fontana Halloumi - Ekologisk

Fyra stycken runda skivor som passar att steka, grilla eller fritera.

Läs mer om denna produkt

Fontana Hummus chili

Traditionell grekisk kikärtsröra med chili. Perfekt som dip till grönsaker, bröd, grillad halloumi eller till buffébordet.

Läs mer om denna produkt

Fontana Bruschetta kronärtskocka

Bruschetta kronärtskocka passar utmärkt som smakförhöjare på bröd.

Läs mer om denna produkt

Fler recept

Loizos krispiga halloumiburgare

Maros ljuvliga små filodegsknyten

Frixos grekiska Dakos

Corinas lättlagade halloumipytt

Loizos äkta grekisk sallad

Maros hemgjorda moussaka

Frixos marinerade oliver

Corinas grekiska pizzor

#MerOpa

Följ oss i våra sociala kanaler för goda familjerecept och matinspiration varje vecka!

Vi blir uppskattar när du testar, recenserar eller pratar om våra produkter. Tagga gärna dina bilder med @fontanafood och använd hashtags #fontanafood och #meropa så kan vi hitta dig lättare!

Fontana Food AB är ett familjeföretag och sedan starten 1978 har familjen Papadopoulos varit ambassadör för mat från Grekland, Cypern och länderna kring Medelhavet i Sverige. Fontana har alltid arbetat för ett hållbart samhälle när det gäller både människa, djur och natur. Detta är något som grundaren Frixos Papadopoulos alltid värnat om, långt innan det hamnat i dagens fokus och samhällsdebatt. Fontana drivs idag i andra generationen med sonen Loizos Papadopoulos i spetsen.

Läs mer på fontana.se